ساعت
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 433562
 بازدید امروز : 1098
 کل بازدید : 1533180
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0/4830
اخبار > انتشار کتاب راهنمای عملی بهداشت مواد غذایی


  چاپ        ارسال به دوست

تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛

انتشار کتاب راهنمای عملی بهداشت مواد غذایی

به گزارش روابط عمومی کتاب­ «راهنمای عملی بهداشت مواد غذایی» از سوی عضو هیات علمی واحد شبستر تدوین و در برگیرنده آزمایش ­های میکروبی مرتبط با انواع میکروب­ها در مواد غذایی مختلف می­باشد.

در این کتاب روش­ های نمونه ­برداری از مواد غذایی، کشت، جداسازی و شمارش میکروب­ها در 11 فصل جداگانه توضیح داده شده است. فصل اول به اصول اولیه کار و تجهیزات اولیه مورد نیاز آزمایشگاه میکروب­ شناسی مواد غذایی اختصاص یافته و در فصل دوم روش­های نمونه­ برداری و سترون­ سازی شرح داده شده است.

در ادامه کتاب به ترتیب محیط­ها و روش­های کشت؛ شمارش احتمالی باکتری­ها در محیط کشت مایع؛ شمارش کلی فرم­ها درمحیط جامد؛ کشت، جداسازس و شمارش کپک و مخمر؛ کشت و جداسازی سالمونلا؛ جستجو و شمارش استافیلوکوکوس آرئوس، کلستریدیوم پرفرینجنس و باسیلوس سئوس در مواد غذایی؛ بازرسی بهداشتی تخم­ مرغ، گوشت قرمز، گوشت طیور و ماهی و نوشابه­ های غیرالکلی و ادویه شرح و توصیف شده است.

مطالب کتاب مطابق با سرفصل درس میکروب­ شناسی مواد غذایی در رشته علوم و صنایع غذایی و درس کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی رشته دامپزشکی تنظیم و سعی شده است روش­ هایی ارائه شود که با امکانات موجود در کشور و استانداردهای موجود به سادگی قابل اجرا باشند.

این کتاب می ­تواند مرجع کارشناسان و مسئولان فنی کارخانه­ های صنایع غذایی، واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آزمایشگاه های کنترل بهداشتی مواد غذایی باشد.

دکتر محمد حسین موثق عضو هیات علمی تمام وقت و استادیار گروه دامپزشکی واحد شبستر است.

کتاب­ «راهنمای عملی بهداشت مواد غذایی» در 191 صفحه به قیمت 250000 ریال در تیراژ 2000 نسخه توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی شبستر منتشر و به بازار عرضه شده است.

 

آدرس خبر در خبرگزاری آنا: http://www.ana.ir/news/336277
آدرس خبر در خبرگزاری ایسکانیوز: http://www.iscanews.ir/news/895691

 


١٠:٢٠ - پنج شنبه ٢١ دی ١٣٩٦    /    شماره : ٣١٣٠    /    تعداد نمایش : ١٠٥٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




نظرسنجی
بنظر شما کدام عامل در جذب و نگهداری دانشجو بیشتر مفید است؟

اعضای هیات علمی و نحوه تدریس آنها؟
کارکنان اداری و نحوه برخورد آنها؟
تجهیز و تکمیل آزمایشگاهها و کارگاهها و سایتها
توسعه امکانات رفاهی از قبییل سرویس، خوابگاه، غذا و ...؟

تقویم