ساعت
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 455585
 بازدید امروز : 245
 کل بازدید : 1592499
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0/4920
اخبار > مقاله دانشجوی کارشناسی ارشد واحد شبستر در فصلنامه علمی پژوهشی منتشر شد


  چاپ        ارسال به دوست

چاپ مقاله

مقاله دانشجوی کارشناسی ارشد واحد شبستر در فصلنامه علمی پژوهشی منتشر شد

مقاله منتج از پایاننامه خانم گلناز اسحقی ماکویی از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی واحد شبستر با عنوان «بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا» در مجله «علوم و صنایع غذایی ایران» دانشگاه تربیت مدرس از مجلات علمی پژوهشی وزارتین چاپ شد. راهنمایی پایان نامه از سوی آقای دکتر محمد حسین موثق عضو هیات علمی تمام وقت واحد شبستر است.

بستنی خوراکی بسیار معروفی است که در سراسر دنیا خواهان دارد. برخی ویژگی‌های بستنی این پیشنهاد را می‌دهد که این دسر پرطرفدار می‌تواند به‌عنوان یک ماده غذایی پروبیوتیک فراسودمند عمل کند. در این مطالعه امکان تولید بستنی کاکائویی پروبیوتیک با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا بررسی شد. شیرین‌کننده استویا در مقادیر 0، 10، 25 و 50 % با شکر پایه فرمولاسیون بستنی در نمونه‌های حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس جایگزین گردید و نمونه‌ها ازنظر زنده‌مانی باکتری‌، اسیدیته، pH و ارزیابی حسی در سه تکرار در دوره‌های زمانی 1، 7 و 14 روزه مورد آزمون قرار گرفتند. بیشترین تعداد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در نمونه‌های حاوی 10% و 50% به ترتیب حاوی log cfu/g 20/0± 49/9 و 20/0± 19/9 بود. شمارش تعداد باکتری در تمامی نمونه‌ها بالاتر از میزان تعیین‌شده در طول دوره نگهداری بود. افزایش استویا در فرمولاسیون منجر به کاهش ویژگیهای حسی نمونه‌ها شد.به نظر می رسد بستنی حاوی استویا می تواند به عنوان یک حامل برای باکتری های پروبیوتیک استفاده شود.

 

 
 

 

 

 


١٣:٢٧ - پنج شنبه ١٩ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ٣٢٦٠    /    تعداد نمایش : ٦٢٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




نظرسنجی
بنظر شما کدام عامل در جذب و نگهداری دانشجو بیشتر مفید است؟

اعضای هیات علمی و نحوه تدریس آنها؟
کارکنان اداری و نحوه برخورد آنها؟
تجهیز و تکمیل آزمایشگاهها و کارگاهها و سایتها
توسعه امکانات رفاهی از قبییل سرویس، خوابگاه، غذا و ...؟

تقویم